Vuokrausehdot

Noudatamme Suomen Autovuokraamojen liitto RY:n yleisiä vuokrausehtoja. Tästä pääset pdf-tiedostoon tutustuman ehtoihin sekä voit myös tulostaa vuokrausehdot. 

Lisäksi täsmennykseksi vuokrauspisteemme ehtoja: 

1. Vuokraaja / ajokortti:

Ajoneuvovuokrauksissa edellytämme yhden vuoden ajokokemusta. Lisäksi pakettiauton ja minibussin vuokrauksessa edellytämme myös 21 vuoden ikää. Autoa noudettaessa on oltava ajokortin omaava kuljettaja paikalla.

2. Vakuutusturva / omavastuu

Vuokraushintoihimme sisältyy liikennevakuutus. Vakuutuksen omavastuuta voidaan pienentää lisämaksulla. Harkintamme mukaan pidätämme oikeuden olla myöntämättä omavastuun pienennystä.  Lue lisää vakuutus ja omavastuu ehdoistamme kohdasta vakuutus.

3. Polttoaine

Ajoneuvo vuokrataan aina polttoainetankki täynnä. Ajoneuvo palautetaan polttoainetankki täynnä. Vuokraaja maksaa kulutetun polttoaineen. Vuokraus hintoihin ei siis sisälly polttoaine.

4. Vuokranmaksu / maksuehto

Sovittu/arvioitu vuokrahinta omavastuun pienennyksineen maksetaan etukäteen ajoneuvoa noudettaessa. Kaikissa ajoneuvo vuokrauksissa edellytämme vuokraajalta luottokorttia. Mikäli vuokraajalla ei ole voimassa olevaa luottokorttia, vuokraajan luottokelpoisuus tarkistetaan. Mikäli kumpikaan maksuehto (luottokortti/luottokelpoisuus) ei täyty, kyseeseen tulee vuokrauksen kokonaishintaa sekä kulloisenkin omavastuun määrää vastaava käteistalletus.

5. Sakot ja pysäköintimaksut

Vuokraaja on vastuussa kaikista em. maksuista sekä niistä aiheutuneista perintäkustannuksista.

6. Auton palautus

Mikäli muusta ei ole sovittu, auto palautetaan aina vuokrauspisteeseen. Tavanomainen auton sisätilan siivous kuuluu vuokraukseen. Mikäli auton sisätiloissa havaitaan tavanomaisesta käytöstä poikkeavaa likaantumista kyseeseen tulee siivousmaksu väh. 50€.

7. Tupakointi / lemmikkieläimet

Autossa tupakointi on kielletty. Lemmikki tai muiden eläinten kuljetus autossa on kielletty. Mikäli vastoin tätä ohjetta on toimittu tulee kyseeseen siivousmaksu(100€).

8. Maa-ainesten / haravointijätteen kuljetus

Pakettiautot ovat tarkoitettuja tavaroiden kuljetukseen. Maa-ainesten ja jätteen kuljetukseen soveltuvat vuokrakärrymme.

9. AUTON VIEMINEN ULKOMAILLE

Vuokra autoa ei saa viedä suomen rajojen ulkopuolelle ilman vuokraamon kirjallista lupaa.

10. Varauksen peruutus

Mikäli varaus jätetään käyttämättä tai sitä ei peruta veloitetaan puolet sovitusta vuokraushinnasta. Kuitenkin enintään 1vrk. Koskien minibussia ja henkilöautojen vuokrausta juhlapyhinä, joulun ja uuden vuoden välipäivinä, loma aikoina(kuten hiihtoloma) on varaus peruttava viimeistään 48h(hlö-auto) ja 72h(minibussi) ennen vuokrauksen alkamista. Mikäli varausta ei peruta kuten edellä niin veloitamme 20% vuokrauksen hinnasta.